Készül az új Narnia mozi?

C. S. Lewis könyvsorozatának legújabb része, Az ezüsttrón, melynek előkészületeihez – az eddig megjelentetett hírek alapján – ezúttal a 20th Century Fox helyett a C. S. Lewis Company csatlakozik.

A cambridge-i professzor 1953-ban írta meg a Narnia krónikái hatodik kötetét, melynek főhőse A Hajnalvándor útjában megismert Eustace Clarence Scrubb és iskolatársa, Jill Pole. Az új Narnia-produkcióban az előző filmek szereplői is feltűnnek majd, a szereposztásról azonban hivatalos információval nem rendelkezünk.

A C. S. Lewis Company szervezethez fűződő kapcsolatunknak köszönhetően a Harmat Kiadót – mint a Narnia-könyvek hivatalos forgalmazóját – kérték fel a filmmel kapcsolatos kampány lebonyolítására. Ennek köszönhetően a már meglévő honlapunk mellett elindítottuk a Narnia magyar nyelvű Facebook-oldalát is, ahol olvasóink első kézből értesülhetnek a legfrissebb információkról és a forgatást érintő hírekről.

Az ezüsttrón megfilmesítésének hallatán sok rajongóban felébredt a remény, hogy egy nap C. S. Lewis klasszikusának minden egyes kötetét újraélhetik ilyen formában is.

email

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>