Caspian herceg

Az első, nagy költségvetéssel készült Narnia-mozi (Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény) készítette fel a közönséget a következő részre, a Prince Caspianra (Caspian herceg), amelyet 2008 nyarán vetítettek a mozik. (Narnia krónikák 4. része)

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet annyira szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy utoljára itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett saját fiát akarja a trónra ültetni, míg a jogos trónörökös által vezetett lázadók a rend visszaállítására törekednek. Peter és testvérei is harcba szállnak barátaik oldalán, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

email

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>